Λευκάδα

Λευκάδα

Χάρτης Google

Η Λευκάδα βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Επτανήσων. Η σύνδεσή της με την στεριά γίνεται από μια πλωτή γέφυρα μήκους 40 μέτρων που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία καθιστώντας την πρόσβαση στο νησί, ανέξοδη, γρήγορη και ασφαλής.

Στη Λευκάδα που αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό για χιλιάδες παραθεριστές, θα βρείτε παραλίες με καταγάλανα νερά, οργανωμένες τουριστικές υποδομές, γραφικά ψαροχώρια, νυχτερινή διασκέδαση, αθλητικές θαλάσσιες δραστηριότητες. Θα επισκεφθείτε και θα θαυμάσετε τα αξιοθέατά της ενώ δεν θα παραλείψετε να γευτείτε τα παραδοσιακά προϊόντα της.

Η επίσκεψή σας στο νησί θα σας ξεκουράσει σωματικά και πνευματικά, θα σας γεμίσει με καλοκαιρινές δροσερές εικόνες και με αξέχαστες εμπειρίες που θα τυπωθούν στην μνήμη σας, προκαλώντας την επιθυμία να ξαναεπισκεφθείτε το νησί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε Καλοκαίρι μας επισκέπτονται τουρίστες με γνώριμα φιλικά πρόσωπα που δεν επιλέγουν τη Λευκάδα ως τουριστικό προορισμό για πρώτη φορά!!!!

Sunrise Studios, Lefkada, Perigiali - Greece
Tel/Fax: 0030 26450 92701-93060 | MHTE:0831Κ123Κ7804001
Mobile: +30 6972 686465 @: sunriselefkada@gmail.com

Creation: